Transport gratuit la comenzi de minim 400 RON

Protejarea Bateriei Tesla: Rolul Crucial al Pucurilor în Lucrările de Service și Schimbarea Roților

Când vine vorba de service-ul unei mașini Tesla, un aspect esențial pe care mulți proprietari îl iau în considerare este protejarea bateriei. Bateria este inima mașinii electrice, iar manipularea corectă a acesteia în timpul lucrărilor de service și schimbarea roților este crucială pentru prevenirea daunelor.

 

 

Ce sunt pucurile și cum protejează bateria?

Pucurile, sau protecțiile pentru baterie, sunt special concepute pentru a asigura o barieră între bateria mașinii Tesla și suprafața pe care aceasta este ridicată. În special, acestea sunt utilizate atunci când mașina este plasată pe un elevator pentru a evita posibilele daune. Pe lângă aceasta, ele aduc și beneficii semnificative în procesul de schimbare a roților.

 

Importanța utilizării pucurilor în schimbarea roților Tesla

1. Stabilitate crescută: Atunci când mașina Tesla este ridicată pentru schimbarea roților, pucurile oferă o bază stabilă și uniformă pentru susținerea bateriei. Acest lucru simplifică și optimizează procesul, făcând schimbarea roților mai ușoară și mai sigură.

2. Reducerea riscului de zgârieturi: Pucurile acționează ca o barieră protectoare între bateria mașinii și orice instrumente sau echipamente utilizate în procesul de schimbare a roților, reducând astfel riscul de zgârieturi sau deteriorări accidentale.

3. Eficiență în timpul service-ului: Integrarea pucurilor în rutina de service nu numai că protejează bateria, dar și facilitează lucrările de schimbare a roților. Mecanicii pot opera mai eficient și în condiții de siguranță sporită.

 

Pucuri adaptate pentru fiecare model Tesla

Pentru a satisface diversitatea modelelor Tesla, există pucuri special concepute pentru Noul Model 3 Highland, Model Y, Model S și Model X. Aceste variante adaptate asigură o potrivire precisă și o protecție optimă în funcție de specificațiile fiecărui model.

Protecție pentru pragurile mașinii

Pe lângă beneficiile menționate anterior, pucurile pot, de asemenea, oferi o protecție suplimentară pentru pragurile mașinii în timpul lucrărilor de service. Acest aspect adițional contribuie la menținerea aspectului exterior al mașinii și la prevenirea zgârieturilor sau altor daune posibile.

În concluzie, utilizarea pucurilor în timpul lucrărilor de service și schimbarea roților la mașinile Tesla este o practică esențială pentru protejarea bateriei și menținerea integrității vehiculului. Proprietarii de Tesla ar trebui să fie conștienți de importanța acestor dispozitive și să le integreze în rutina de service pentru a asigura o experiență de conducere electrică fără griji.

Cumpără de aici: https://www.tesay.ro/produs/pucuri-tesla-model-3-y-s-x/

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *